MENU:

  1. Pulpo a feira ( Pulpo a la feria o gallega)
  2. Lacón cocido
  3. Cachelos (Patatas cocidas gallegas)
  4. Ensalada de Bonito do Norte (Ensalada de Bonito del Norte)
  5. Pementos de Padrón (Pimientos de Padrón
  6. Raxo con patacas fritidas (Lomo de cerdo con patatas fritas)
  7. Empanada de zamburiñas
  8. Croquetas de queixo S.Simón e Cecina (Croquetas de queso S.Simón y Cecina)
  9. Chourizo a sidra con cachelos (Chorizo a la sidra con patatas cocidas)
  10. Mexillóns ao vapor (Mejillones al vapor)
  11. Queixo galego e Marmelo (Queso gallego y membrillo)
  12. Arroz con leite ( Arroz con leche)
  13. Chulas
  14. Productos de tempada (Productos de temporada)
  15. Viños da terra (Vinos de la tierra)